Странице

понедељак, 29. децембар 2014.

Prva godina


Svećica za 1. rođendan

Danas mi je prva godišnjica bloga. Što bi reko naš narod "kako sam se nadala - dobro sam se udala.." Nisam imala predstavu u šta se upuštam, ali je uprkos tome što na blogu sve radim sama (mislim na postavke i raznorazne dodatke)sve išlo glatko! Raduje me da blog ima svoje redovne posetioce, a u vreme posta (kada su posebno popularna jela bez mesa kojeg u mojim receptima nema), poseta je znatno pojačana.

Za ovih godinu dana objavila sam 120 postova, a stranica je baš danas izgurala na 140.000 pregleda. Nekoliko meseci sam zbog privatnih obaveza zatvorila komentare, od pre dva meseca su opet omogućeni. Blog je predstavljen na Coolinaricia takođe može da se prati na:


Facebook                       Pinterest                                Google+                    Bloglovin' 

Inače, pratim mnoge blogove i od iskusnijih učim šta i kako da uradim da poboljšam svoju stranicu. Posebno me veseli kontakt sa dugim članovima blogerske familije, pa sam se u septembru sa zadovoljstvom odazvala pozivu za druženje na Adi.

Slika je pozajmljena sa sajta "Male čarolije"

Hvala svima koji svraćaju da pogledaju i pripreme nešto od onoga što spremam u svojoj kući za sebe, svog muža i svoje goste, kao i za degustatore na onim mestima gde kao poklon ponesem nešto od ovde prikazane hrane. Drago mi je da mnogima koriste moji recepti i gledaću da nastavim istim tempom i još boljim kvalitetom. 

Evo 10 najpopularnijih recepata u proteklih godinu dana:


Posne punjene paprike 
                                                                                                             
  Posna sarma 
                                                                                        

Žerbo torta 
Sladak kupus bez mesa 
                      
                                                             
Posna reforma

              
 Salata od šampinjona



Hvala na čitanju! Živi bili! 






14 коментара:

  1. Srecan prvi blogorodjendan i neka ih bude jos puuuno tako ukusnih, lepih i kreativnih... cin-cin!:)))

    ОдговориИзбриши
  2. Gago, srećan ti prvi blogorođendan i daj Bože da ih ima još mnogo, mnogo!!!!

    ОдговориИзбриши
  3. Volim tvoj blog! Nisam ni vegetarijanac niti postim ali volim tvoje jednostavne i lepe recepte!
    Srećna godišnjica i nastavak blogovanja!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vesna, hvala ti na čestitkama i lepim željama! :* <3
      Drago mi je da ti se dopada ono što objavljujem. Ne postim ni ja, ali mnoga moja jela su prigodna za oni koji to upražnjavaju... A zbog ribe koju povremeno jedem sam raspop vegetarijanac :D

      Избриши
  4. Srecan blogorodjendan!
    Tvoje receptice jako volim i uvek me oraspolozi kada dodjem na ove strane jer sve vrca od sarenila i lepote. Uz to, cesto potrefis nesto po mom ukusu... A, odavno znam da su tvoja jela ukusna, jer sam ih vise puta isprobala i uzivala. ZiFeli!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nalence, hvala ti na čestitki! :* <3
      Raduje me da te moja stranica oraspoloži. Što se šarenila tiče, u kinaskom horoskopu sam petao, a on voli šareno i sjajno perje :D

      Избриши
  5. Čestitam, od srca!
    I da mi je neko pre par godina rekao da ću u vege hrani užiiiiiivati, i da je tako gurmanska, fina i ukusna, ne bih baš poverovala! Nisam mislila da su vegetarijanci gladni, ili da samo zobaju zrnevlje, daleko od toga, ali nisam imala pooojma da će mi se sve što probam toliko dopasti!
    Puno toga tvog pravim, i uživam! Znaš da su tvoje punjene paprike sada kod mene češće na stolu, nego paprike punjene mesom, i ko god ih je kod mene jeo, tražio je i dobio recept!
    Samo nastavi ovim tempom, a ja ću da uživam i u receptima, i u bajnim slikama!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sneškice moja, hvala ti puuuuuuno! :* <3
      Ova moja zanimacija sa hranom i receptima mi je pored mnogih poznanstava donela i pravo prijateljstvo sa tobom! Naše druženje mi puno znači, pa tvoje tople reči posebno gode mojim ušima. Ti si vrsna kuvarica, od tebe sam dosta toga naučila! Najslađi mi je naš običaj "arhiviranja" slatkiša koje pravimo, pa ih ona druga proba i daje svoju ocenu... :)))

      Избриши
    2. Daaaa, daaaaa, potpisujem! Hvala ti puno!
      Zaboravih na: čin - čiiiiiiiiin!

      Živeliiiiiiiiii!

      Избриши
  6. Draga Gago, neka je sa srecom prvi rodjendan! Da ih jos mnogo proslavis i budes inspirisana za nove lijepe teme i postove! :) Nadam se da ce ti blog donijeti jos puno radosti i lijepih druzenja <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Biljo moja, puno ti hvala na lepim slovcima! Druženje sa tobom na Adi je jedno od zadovoljstava koje mi je priuštilo blogovanje... Vidimo se još! Cmokić :*

      Избриши
    2. Takodje! :) Jako mi je drago da smo se upoznale, a druzenja tek predstoje! ;) :*

      Избриши