петак, 30. јун 2017.
недеља, 25. јун 2017.
недеља, 18. јун 2017.
Burger zemičke
Kasno proleće i leto su idealno vreme za roštiljanje! A uz roštilj, zna se - odlično idu salate i fino pecivo, najbolje domaće lepinje ili ovakve zemičke. Iako ja meso ne jedem, volim da na gril ploči ispečem sir ili pljeskavice od ribe ili povrća, ubacim ih u domaće pecivo i uživam u ukusu grilovane hrane..
понедељак, 5. јун 2017.
Varivo od tikvica i sočiva
Svake godine ja par puta u sezoni tikvica napravim ovo jelo. Sviđa mi se kombinacija, jer mi đumbir i tikvice osveže skrobni ("brašnjavi") ukus sočiva. Uz tanjir ovog finog variva uzmem malo sira i par strukova mladog luka, mada je jelo baš zasitno i dovoljno je samo za sebe. Stoga ga mogu kao kompletan obrok jesti i oni koji poste i vegani..
Пријавите се на:
Постови (Atom)