tag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post6530154851047622017..comments2023-03-31T13:23:33.950+02:00Comments on Gaga u kujni: Gi - prečišćeni puter - masloGagahttp://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-87096402296803821942016-10-06T08:58:23.191+02:002016-10-06T08:58:23.191+02:00Ja tebi vojvodo, ti meni serdare..! 😊 Ishvalismo ...Ja tebi vojvodo, ti meni serdare..! 😊 Ishvalismo se međusobno, ali neka - fine hrane i recepata nikada dosta. Pozdravljam te i šaljem veliki poljubac! 😘Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-34952418723885461772016-10-04T23:43:37.827+02:002016-10-04T23:43:37.827+02:00Hvala na komplimentu, ali zaista si nenadmašna. Ob...Hvala na komplimentu, ali zaista si nenadmašna. Obožavam tvoje recepte i prelepe fotografije.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-24630547328002298542016-07-03T08:40:38.824+02:002016-07-03T08:40:38.824+02:00Draga moja Bebo, od eksperta za maslo posebno prij...Draga moja Bebo, od eksperta za maslo posebno prijaju pohvale! ❤ Drago mi je da ti se sviđa kako sam skockala recept, kad me nešto posebno inspiriše onda budem baš temeljna..Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-12856987073010136782016-07-02T14:16:44.998+02:002016-07-02T14:16:44.998+02:00Divno si uradila ovaj recpet Gaga, bas se radujem ...Divno si uradila ovaj recpet Gaga, bas se radujem da ti se toliko dopao. Boja je bas kao cilibar, cista I lijepa sto znaci da je fino otopljen, nije izgorio niti je ostao nedovrsen. Kad vidim tako lijepu boju jela bih ga bez icega... jutros cu da pravim domaca jaja na maslu... pozdrav za tebe!bebina kuhinjicahttps://www.blogger.com/profile/15962229439561556946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-2095419464679795972016-06-16T08:17:06.912+02:002016-06-16T08:17:06.912+02:00Nekad me nešto zainteresuje toliko da krenem u ist...Nekad me nešto zainteresuje toliko da krenem u istraživanje po netu, pa nešto od nađenog iskoristim za recept. A ideja o homemade maslu em korisna, em jednostavna.. Hvala ti na javljanju! ❤Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-759713529191328722016-06-15T15:53:03.540+02:002016-06-15T15:53:03.540+02:00Tako lepu boju ima... čisto zdravlje! Baš si lepo ...Tako lepu boju ima... čisto zdravlje! Baš si lepo i studiozno ovaj recept odradila... dopada mi se ideja o homemade maslu...ukuhinjiiokonjehttps://www.blogger.com/profile/17531629413124160487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-7533651401241263282016-06-14T08:45:07.931+02:002016-06-14T08:45:07.931+02:00Drago mi je da ti se postupak sviđa. U pravu si, j...Drago mi je da ti se postupak sviđa. U pravu si, jaja na maslu su njami.. Hvala ti na svraćanju! ❤Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-79253823437909605442016-06-14T08:40:40.636+02:002016-06-14T08:40:40.636+02:00Marija, učimo, učimo.. i ja sam tek sad otkrila da...Marija, učimo, učimo.. i ja sam tek sad otkrila da su gi i maslo isto, a u grupi sam onih 50+.. Biće mi drago da isprobaš postupak, pogotovo što ni malo nije zahtevan. Hvala ti na javljanju i lepim rečima! ❤Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-88835921306344270232016-06-13T17:17:27.996+02:002016-06-13T17:17:27.996+02:00Bardzo ciekawe zastosowanie. Ja uwielbiam jajeczni...Bardzo ciekawe zastosowanie. Ja uwielbiam jajecznicę na takim maśle, pycha!!!Rozpustne gotowaniehttps://www.blogger.com/profile/14180828937533318632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-23339489965920479952016-06-13T09:31:01.169+02:002016-06-13T09:31:01.169+02:00Eto ti ga sad :) Ni ja nisam pojima imala da je to...Eto ti ga sad :) Ni ja nisam pojima imala da je to jedno te isto. Maslac izbegavam mada ga jako volim, ali evo u ovoj izmenjenoj i zdravijoj varijanti bih mogla da probam. Divne slike sa postupkom :)Marija https://www.blogger.com/profile/10120481203040780453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-4466810152238968692016-06-12T14:15:17.781+02:002016-06-12T14:15:17.781+02:00Oduševljena sam brzom pripremom i rezultatom, pa s...Oduševljena sam brzom pripremom i rezultatom, pa se nadam da će se i vama svideti! Pozdrav tebi i ekipi.. ❤Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-51780900388610920882016-06-12T14:12:21.873+02:002016-06-12T14:12:21.873+02:00Sunčice, hvala na lepim rečima! ❤ Isto je meni kad...Sunčice, hvala na lepim rečima! ❤ Isto je meni kada dođem na tvoj blog i gledam divote koje ti praviš..Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-4028441373389607102016-06-12T14:10:38.036+02:002016-06-12T14:10:38.036+02:00Čitala sam kod Bosanki da i tirit za baklavu prave...Čitala sam kod Bosanki da i tirit za baklavu prave sa maslom.. Zalivene kolače retko spremam, ali kad se odlučim sigurno ću praviti sa maslom! Pozdrav i cmokić, draga. 😍Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-68114938065149038642016-06-12T14:07:22.091+02:002016-06-12T14:07:22.091+02:00Ni ja nisam znala da su gi i maslo jedno te isto.....Ni ja nisam znala da su gi i maslo jedno te isto.. Na Coolki su cure iz Bosne pisale da su njihove majke i bake topile puter u maslo! Biljni nisam probala pa ne mogu ništa da kažem.. Hvala ti na svraćanju! ❤Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-87476188791610621182016-06-12T13:40:19.992+02:002016-06-12T13:40:19.992+02:00Zabeležila! Našoj velikoj deci će se posebno dopas...Zabeležila! Našoj velikoj deci će se posebno dopasti, vole da se hrane zdravo! Hvala Gale! :)Snecahttps://www.blogger.com/profile/18197794569204800606noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-66873495695496887982016-06-11T23:45:30.278+02:002016-06-11T23:45:30.278+02:00Ti to tako lepo opišeš i uslikaš, da ja odmah pože...Ti to tako lepo opišeš i uslikaš, da ja odmah poželim da se nađem u kuhinji i krenem sa pripremom. Hvala na receptu.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-455549292130198202016-06-11T17:23:26.455+02:002016-06-11T17:23:26.455+02:00Urmašice ili ti tatlije su nešto najlepše sa njim!...Urmašice ili ti tatlije su nešto najlepše sa njim!Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-10009582385364138832016-06-11T12:43:00.053+02:002016-06-11T12:43:00.053+02:00Prvi pout čujem da je Gi maslo:) Ja ga pravim i ko...Prvi pout čujem da je Gi maslo:) Ja ga pravim i koristim a u poslednej vreme i Gi biljnog porekla koji nabavim u Indijskoj radnji, skoro po ukusu nema razlike.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-50401057544686137412016-06-11T11:35:18.492+02:002016-06-11T11:35:18.492+02:00Joooo, Gordana, da ti znaš koja sam ja lenčuga.. O...Joooo, Gordana, da ti znaš koja sam ja lenčuga.. Ovo se vidi, a milion drugih stvari koje preskočim srećom ne.. I ja sam gi prvo koristila za indijske recepte, a onda pročitam da može da se na njemu sve sprema, pa mic po mic krećem i u ostalim jelima da ga koristim! Za ovo ti neko posebno vreme ne treba, 15-20 minuta! Samo spremi sudove, cediljke i naravno puter 😄<br />Hvala tebi na svraćanju i lepim rečima ❤Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-2036359978861951962016-06-11T11:30:24.514+02:002016-06-11T11:30:24.514+02:00Olja, hvala tebi na svraćanju, biće mi drago da ga...Olja, hvala tebi na svraćanju, biće mi drago da ga isprobaš! ❤Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-71224306407195472832016-06-11T11:29:31.234+02:002016-06-11T11:29:31.234+02:00Marija, hvala na lepim rečima.. ❤ I ne oklevaj, to...Marija, hvala na lepim rečima.. ❤ I ne oklevaj, toliko je jednostavno, a ja sam zazirala i oklevala mesecima!Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-86858909030705727102016-06-10T21:35:49.814+02:002016-06-10T21:35:49.814+02:00Puno si vrijedna, Gaga :) Sjajan post, ja ga kupuj...Puno si vrijedna, Gaga :) Sjajan post, ja ga kupujem, ali uglavnom koristim za neke indijske recepte. Kad budem imala vremena, probacu ga napraviti. Hvala za inspiraciju!Gordanahttp://kuhinjskeprice.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-28049191551867908342016-06-10T20:55:28.501+02:002016-06-10T20:55:28.501+02:00Gago, hvala. Pravim obavezno :)Gago, hvala. Pravim obavezno :)OljaKahttps://www.blogger.com/profile/14732211505364732586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-85846997065583395762016-06-10T14:29:28.825+02:002016-06-10T14:29:28.825+02:00Hvala na podrobnim objašnjenjima i lijepim prateći...Hvala na podrobnim objašnjenjima i lijepim pratećim fotografijama :) nisam to do sad pravila, samo sam čitala o tome... ali sad kad imam iz prve ruke i od nekog "svog i domaćeg", onda nemam brige! Marija Rukavinahttps://www.blogger.com/profile/08884367850917193132noreply@blogger.com