tag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post1841587134940359421..comments2023-03-31T13:23:33.950+02:00Comments on Gaga u kujni: Gözleme na dva načinaGagahttp://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comBlogger28125tag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-4606238706256137082016-10-20T06:55:57.287+02:002016-10-20T06:55:57.287+02:00Hvala tebi na svraćanju! Pozdrav.. 👋 Hvala tebi na svraćanju! Pozdrav.. 👋 Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-63470880940260370752016-10-19T13:41:26.545+02:002016-10-19T13:41:26.545+02:00Hvala Na Revuptu acmatarifi.net
Hvala Na Revuptu acmatarifi.net<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03369198806003398855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-20843452393041216232016-07-13T07:39:31.474+02:002016-07-13T07:39:31.474+02:00Ivana, hvala tebi na isprobavanju recepta! ❤ Raduj...Ivana, hvala tebi na isprobavanju recepta! ❤ Raduje me da ti se gozleme sviđaju, i meni je bolji taj prvi način sa domaćim testom..Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-28393255307824833422016-07-12T19:54:49.122+02:002016-07-12T19:54:49.122+02:00Hvala na receptu..
Hvala na receptu..<br />Ivanadjegicahttps://www.blogger.com/profile/05737109934895443678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-74420312616123970512016-07-12T19:50:33.138+02:002016-07-12T19:50:33.138+02:00Upravo sam ih pravila odlične su.. Pravila sam prv...Upravo sam ih pravila odlične su.. Pravila sam prvu verziju sa tijestom. Ja doduše nisam imala svježi špinat stavila sam obaren i bez luka. al super..odličan brz recept..bas mi se svidjelo.Ivanadjegicahttps://www.blogger.com/profile/05737109934895443678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-9632241597700982372016-03-15T22:44:44.106+01:002016-03-15T22:44:44.106+01:00hvala do neba <3hvala do neba <3Jovananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-56706363389393508452016-03-15T17:28:44.755+01:002016-03-15T17:28:44.755+01:00Jovana, našla sam ti na stranici gde sam našla i m...Jovana, našla sam ti na stranici gde sam našla i moju livenu ploču ovaj gril <a href="http://www.gasiks.com/index.php/oprema-za-kampovanje-plin-gas-plinska-reso-lampe/rostilji-i-rostilj-ploce-kampovanje-plin-gas/grill-gusani-tiganj-rostilj-za-meso-posude-liveno" rel="nofollow">gusani/liveni tiganj</a>, kažu da može na sve vrste šporeta i u rernu.. Pogledaj kod njih, možda pronađeš još nešto bolje! Pozdrav i hvala na svraćanju! :)))Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-16791912034570223322016-03-15T12:35:47.522+01:002016-03-15T12:35:47.522+01:00Pravim prvu verziju vrlo često,drugu nisam nikada ...Pravim prvu verziju vrlo često,drugu nisam nikada pravila ali mi prva,osim stajanja testa,ne oduzima puno vremena pa bih je svima preporučila iako ne sumnjam ni u Gaginu preporuku za drugu. Ovaj post mi je privukao pažnju,ne zbog recepta,kao inače,jer imam svoj odavno nego zbog tučane ploče koju nikako da nabavim. Stvarno bi mi značila svaka preporuka. Imam šporet sa ravnom pločom,da li postoje te ploče koje mogu i NA šporet i u rernu (za pizzu) i kako to uopšte funkcioniše u savremenim kuhinjskim usvovima,pošto sam se sa njom sretala samo na selu,pekla sam i kore na njoj i u jednoj pekarici smo pizzu na ploči pekli i neuporedivo je SVE! Hvala.Jovananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-42827509545460448122016-02-28T08:46:00.688+01:002016-02-28T08:46:00.688+01:00Lana, hvala ti ♥ Meni je lakše da nešto spremim ka...Lana, hvala ti ♥ Meni je lakše da nešto spremim kada vidim slike pripreme, pa računam da je i drugima.. Ne slika mi se baš uvek, pogotovo kada su mi ruke masne ili od brašna, ali za sada još imam volje... Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-26086854746215616922016-02-28T08:41:55.504+01:002016-02-28T08:41:55.504+01:00Hvala, Aleks ♥ Mesecima ih merkam, najzad su stigl...Hvala, Aleks ♥ Mesecima ih merkam, najzad su stigle na red da ih pravim.. :))Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-32907319993743367012016-02-27T23:44:00.946+01:002016-02-27T23:44:00.946+01:00Mnogo su fine, svaka cast za obe verzije i detaljn...Mnogo su fine, svaka cast za obe verzije i detaljne fotkice pripreme.:))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-71517157871977490372016-02-27T23:36:13.964+01:002016-02-27T23:36:13.964+01:00Joj, ovo tako dobro izgleda! Bravo Gago!Joj, ovo tako dobro izgleda! Bravo Gago!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16413847636156461025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-11874105363354372082016-02-27T08:55:00.470+01:002016-02-27T08:55:00.470+01:00Olja, svako testo sa jogurtom ili kefirom meni je ...Olja, svako testo sa jogurtom ili kefirom meni je bolje od onoga sa mlekom ;) A što se porekla ovih gozlema tiče, ko zna... možda su ideju oni od nas "pokupili" za tih pola veka! :))) Hvala ti na javljanju! ♥Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-83844216440316207942016-02-26T12:58:44.955+01:002016-02-26T12:58:44.955+01:00Dakle(M), naša kuhinja je po svemu sudeći mnogo to...Dakle(M), naša kuhinja je po svemu sudeći mnogo tog sačuvala od petstogodišnjeg robovanja pod Turcima jer, one, kako kažeš original, kod nas se prave u selima, uredno i zovu ih, najčešće, kravaji. Moja deca ih obožavaju i dan danas, unuci malo manje.<br />Ove, kako ih ja zovem, brzopotezne, su pituljice, bar tako ih zovu u narodu, ali njih obožavaju SVI moji dragi i mili, a kad napravim, nikad dosta. Razlika je jedino u tome što ih uvijam kao palačinke, ali sa preklopom, da ne ispadne nadev ;) Kako god, zahvaljujući tebi sam ukapirala šta su gozleme i sviđa mi se metod pravljenja sa jogurtom. Probaću :)OljaKahttps://www.blogger.com/profile/14732211505364732586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-61553055910664528852016-02-26T09:40:38.714+01:002016-02-26T09:40:38.714+01:00Olgice, bogme bih i ja sad smazala jednu, ove sa s...Olgice, bogme bih i ja sad smazala jednu, ove sa slika su davno pojedene.. ;) Hvala ti na javljanju! ♥Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-65233945250270225632016-02-26T08:20:10.357+01:002016-02-26T08:20:10.357+01:00Upravo sam doručkovala, ali ovo ne bih odbila. Da ...Upravo sam doručkovala, ali ovo ne bih odbila. Da ne pričam koliko sam ih tamanila u Turskoj.olgicaghttps://www.blogger.com/profile/11957196750020979367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-21225377505032772642016-02-26T08:19:57.132+01:002016-02-26T08:19:57.132+01:00Kato, hvala.. ♥ Kato, hvala.. ♥ Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-62475207968561248172016-02-26T08:19:23.492+01:002016-02-26T08:19:23.492+01:00Milkice, sa korama su gotove očas posla. Nije isti...Milkice, sa korama su gotove očas posla. Nije isti ukus, ali su svejedno fine. I obavezno stavi peršun.. Hvala ti na svraćanju ♥Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-2867754784532538732016-02-26T08:17:26.223+01:002016-02-26T08:17:26.223+01:00Tradicionalni je kad imaš vremena i živce da domać...Tradicionalni je kad imaš vremena i živce da domaće testo, ovaj brži kad ti hitno treba nešto toplo i fino ;) Hvala ti ♥Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-17766551220953789632016-02-26T08:15:25.738+01:002016-02-26T08:15:25.738+01:00Laura, davno sam bila u Istanbulu i tada ih, na ža...Laura, davno sam bila u Istanbulu i tada ih, na žalost, nisam jela :( Prve koje sam probala su ove sa slike :))) Hvala na javljanju! ♥Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-75961096027944225462016-02-25T17:15:31.988+01:002016-02-25T17:15:31.988+01:00Koja divna ideja!Koja divna ideja!katin špajzhttps://www.blogger.com/profile/11715644470732806691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-73236009885911326402016-02-25T13:54:49.787+01:002016-02-25T13:54:49.787+01:00Jednom sam pravila ovu klasičnu varijantu i obožav...Jednom sam pravila ovu klasičnu varijantu i obožavam ih. Moram probati i ovako sa korama... :)Mimihttps://www.blogger.com/profile/03470793036477734895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-4850937242580511012016-02-25T13:44:09.199+01:002016-02-25T13:44:09.199+01:00I meni se cini da je ovaj tradicionalni bolji, ali...I meni se cini da je ovaj tradicionalni bolji, ali dobro je znati i da se moze drugacije :) Svidja mi se kako si pekla na ploci, sacuvacu ideju za ljeto da isprobam u basti :)Gordana - KuhinjskePrice.comhttps://www.blogger.com/profile/18078076407444181722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-6833258742272067742016-02-25T11:26:54.451+01:002016-02-25T11:26:54.451+01:00Ah gozleme, jala sam u Istanbul prije 20 godina, p...Ah gozleme, jala sam u Istanbul prije 20 godina, prelepo izgledaju i fino si to nama objasnila ! Laurahttps://www.blogger.com/profile/09324787793112716541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-41864665571633231142016-02-25T10:02:36.493+01:002016-02-25T10:02:36.493+01:00Turska kuhinja je kao rudnik blaga - božanstvena j...Turska kuhinja je kao rudnik blaga - božanstvena jela i čorbice, puno povrća, fina testa i slatkiši. Sve što sam probala dopalo mi se! Hvala ti na javljanju! ♥Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.com