tag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post1500487771285516045..comments2023-03-31T13:23:33.950+02:00Comments on Gaga u kujni: Veliki Petak - post na vodi / 2Gagahttp://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-8476563218664428872016-04-26T23:34:58.107+02:002016-04-26T23:34:58.107+02:00Drago mi je da misliš da su recepti odlični! Većin...Drago mi je da misliš da su recepti odlični! Većina njih jeste sa uljem, ja samo predlažem onima koji poste Vaskršnji post kako da recepte prilagode svojoj ishrani.. A ti, naravno, možeš po svojoj volji. Pozdrav..♥Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-3725127615886988412016-04-26T13:26:52.505+02:002016-04-26T13:26:52.505+02:00Recepti su odlični, a kako nikada ne postim (osim ...Recepti su odlični, a kako nikada ne postim (osim kada sam na dijeti, ali to onda znači bez jela), svagdje bih dodala maslinovo ulje.:))Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-815167500713764142016-04-26T08:28:07.123+02:002016-04-26T08:28:07.123+02:00Agi, sva ova jela su prilagođena za Vaskršnji post...Agi, sva ova jela su prilagođena za Vaskršnji post kada je strogo uzdržavanje od određene vrste hrane. Mislim da se kod vas kaže poszczenie, a na engleskom je fasting.. Hvala ti na javljanju! ♥ Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-86522377900164682012016-04-26T08:20:08.673+02:002016-04-26T08:20:08.673+02:00Hvala ti, Gordana ♥ U jelima na vodi se izostavi (...Hvala ti, Gordana ♥ U jelima na vodi se izostavi (pored mesa, jaja, mleka, ribe) svaka masnoća. Najčešće je to ulje, a čak je i upotreba orašastih voćki ograničena.. Šećer je dozvoljen, ali ja volim da ga smanjim iz drugih, zdravijih razloga..Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-61460679735369463722016-04-26T08:16:11.466+02:002016-04-26T08:16:11.466+02:00Gvozdena, hvala ♥ Drago mi je ako ovim receptima m...Gvozdena, hvala ♥ Drago mi je ako ovim receptima mogu makar malo da pomognem pri izboru jela u toku posta.. Malo su drugačiji od uobičajnih, pa mogu da osveže svakodnevni jelovnik.Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-6306593828221202042016-04-26T08:13:29.669+02:002016-04-26T08:13:29.669+02:00Jasna, drago mi je da ti je ovo što si pročitala z...Jasna, drago mi je da ti je ovo što si pročitala zanimljivo.. ♥<br />Vaskršnji post (zovu ga još i Veliki, Časni) je posenbo strog, jer se 7 nedelja posti uglavnom na vodi, subotom i nedeljom su dozvoljeni ulje i vino, a riba samo dva puta - na Blagovesti i Cveti. Poslednjih dva dana posta pred Vaskrs su na hlebu i vodi...Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-37544989381399317362016-04-26T08:05:01.148+02:002016-04-26T08:05:01.148+02:00Jeko moja, nisi ništa propustila što ne može da se...Jeko moja, nisi ništa propustila što ne može da se nadoknadi.. sve sam stavila i na Coolku ;) Hvala ti na svraćanju, ljubim te ♥Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-64914508629661506852016-04-25T21:23:27.151+02:002016-04-25T21:23:27.151+02:00Mniam! Ile tu pyszności! Uwielbiam Twoją kuchnię!Mniam! Ile tu pyszności! Uwielbiam Twoją kuchnię!Rozpustne gotowaniehttps://www.blogger.com/profile/14180828937533318632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-35733876818573073412016-04-25T16:26:23.064+02:002016-04-25T16:26:23.064+02:00Divna zbirka recepata. Mislim da je velika pomoc i...Divna zbirka recepata. Mislim da je velika pomoc i inspiracija, jer ponekad nedostaje ideja posebno za jela u kojima treba nesto izostaviti da li secer, ili ulje ili slicno. Krasno sve :)Gordana - KuhinjskePrice.comhttps://www.blogger.com/profile/18078076407444181722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-91602566036304480782016-04-25T12:33:33.819+02:002016-04-25T12:33:33.819+02:00Svaka čast, prelepi recepti, baš će mi dobro doći ...Svaka čast, prelepi recepti, baš će mi dobro doći jer postimoU mom Loncuhttps://www.blogger.com/profile/04616783653988904531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-72669251416821815582016-04-25T11:44:53.274+02:002016-04-25T11:44:53.274+02:00Volim citati i uciti o obicajima...cini se da to p...Volim citati i uciti o obicajima...cini se da to postaje vise kompleksno (ili mozda samo vise 'predstavljeno'...zbog interneta!)...Divan post!<br />jasna varcakovichttps://www.blogger.com/profile/05996238860556223973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-2244411764825717302016-04-25T10:26:47.089+02:002016-04-25T10:26:47.089+02:00Gago, došla sam da pročitam članak o starteru, vid...Gago, došla sam da pročitam članak o starteru, vidim da sam mnogo toga lepog propustila...Divne su ti i slike i ideje za posna jela!Jeka Marićhttps://www.blogger.com/profile/18043276235801216969noreply@blogger.com