PrivatnoPozdrav. Ja sam Gaga.

Dok sam studirala, jedan profesor me zafrkavao (a izgleda da je bio vidovit), da mi pored dirigentskog štapića odlično pristaje i varjača u ruci! Zato sad oba stoje ukršteni na naslovnoj strani ovog bloga. Štapić sam u međuvremenu okačila o klin, varjača se još ne da..

Kuvanje mi je hobi, pa ga zato i volim, što ne moram! Muž mi je na sirovoj hrani i sam je sebi sprema, znači da nemam nikakvu obavezu i kuvam kad mi se kuva. Kada spremam nešto što On baš voli, pridruži mi se, pa se zezamo da imam gosta na ručku ;)   Oboje ne jedemo meso, ali ja, posle više od 25 godina, ponovo povremeno jedem ribu, tako da po koja "dopliva" i u moj tanjir. Volim starinska jela, ali i nove recepte, radoznala sam da probam svaki novi ukus. 

Povrće, mahunarke, jaja i mlečni proizvodi su osnova mojih jela, koja su uglavnom jednostavna. Tu je obavezno i voće, a nađe se i ponešto slatko... Pomenuću još pite i testa, koja su uglavnom od integralnog brašna. 

Živim sa mužem u prirodi, sa pogledom na Dunav.. Godinama smo imali šarplanince u dvorištu, sad imamo malu vojvođansku pulinku  Po zanimanju sam diplomirani muzičar - dirigent. Dvadeset pet godina radila sam sa gudačkim orkestrom i horom u muzičkoj školi, a dvanaest godina sam bila direktor. Sad uživam u penziji. 

Pre otvaranja bloga, svoje recepte sam objavljivala na najomiljenijoj balkanskoj gastro - zajednici Coolinarika, gde sam i dalje aktivna kao gagaherc. Na istoj stranici sam 28. oktobra 2016. godine proglašena za Cool Chefa meseca septembra. 


http://www.coolinarika.com/magazin/clanak/cool-chef-mjeseca-rujna-gagaherc/
Cool chef mjeseca rujna - gagaherc

Sva dešavanja na blogu mogu da se prate na sledećim društvenim stranicama, kao i na tri web stranice koje se bave hranom:


Facebook                       Pinterest                                Google+                    Bloglovin' 

Instagram


   
      BLENDER                        MyTaste                      PLANET HRANE