tag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post4008937051980620124..comments2023-03-31T13:23:33.950+02:00Comments on Gaga u kujni: Kobler (cobbler) od bresakaGagahttp://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-28299515010511306402015-07-23T07:19:24.414+02:002015-07-23T07:19:24.414+02:00Džoli, ovde rabarbaru ne pamtim da li sam uopšte v...Džoli, ovde rabarbaru ne pamtim da li sam uopšte videla... Možda je ima na pijaci u 44. bloku na N. Bgd, al me put retko vodi na tu stranu. Breskva mi je ionako numero uno, pa je meni najbolji izbor. Hvala ti na javljanju! ♥Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-1028480649158523942015-07-23T03:37:16.101+02:002015-07-23T03:37:16.101+02:00I ovd eje vrlo popularan, ja ga najvise volim sa r...I ovd eje vrlo popularan, ja ga najvise volim sa rabarbarom, ali svakako i breskva je super izbor<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-75360375000931264562015-07-22T10:14:33.270+02:002015-07-22T10:14:33.270+02:00Zoko, izvrtela sam na netu mnoge recepte za kobler...Zoko, izvrtela sam na netu mnoge recepte za kobler i vidim da je u Americi baš popularan, a sigurno i u Kanadi! Ovaj mi se svideo zato što je testo jednostavno, bez mleka i jaja, a vrlo ukusno i vazdušasto... Hvala ti na javljanju! ♥Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-89055739851665968702015-07-22T04:34:04.797+02:002015-07-22T04:34:04.797+02:00Breskve volim i najdraže su mi, kao i tebi,sveže.....Breskve volim i najdraže su mi, kao i tebi,sveže..mi jedemo svo voće u nenormalnim količinama...danas pojedoh oko kg trešanja sama a o breskvama da ti i ne pričam. Ovo je jedan od popularnih koblera ovde na severno američkom kontinentu i ja ga najviše volim kad je vruć sa kuglom hladnog sladoleda od vanile.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-50930325817603442762015-07-21T09:17:25.174+02:002015-07-21T09:17:25.174+02:00Jasna, probaj da ih ostaviš neko vreme na toplom, ...Jasna, probaj da ih ostaviš neko vreme na toplom, tako hoće još malo da uzriju i omekšaju. samo da se ne pokvare ;)<br />Već sam rekla da je meni žao da bilo koje voće termički obrađujem, kad mi je najlepše sirovo! Al ponekad neki kolač kao ovaj napravim tek da ne bude da nema kolača... ;))) Hvala ti na javljanju! ♥Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-68019821156525784192015-07-21T09:12:44.358+02:002015-07-21T09:12:44.358+02:00Ja ih dovoljno jedem, ali mi opet bude žao kad pro...Ja ih dovoljno jedem, ali mi opet bude žao kad prođu... Jabuka i banana ima preko cele godine, al breskve su mesec-dva dana aktuelne i onda ćao do sledeće godine. Hvalati na javljanju ♥Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-26041092652106197332015-07-21T00:00:14.681+02:002015-07-21T00:00:14.681+02:00Ovdje je tesko naci sazrele breskve, tako da je im...Ovdje je tesko naci sazrele breskve, tako da je im je ukus neuporediv sa nasima. Kobler je super; ja bih ih radije onako 'solo' pojela - tako su mi najbolje!jasna varcakovichttps://www.blogger.com/profile/05996238860556223973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-31095389509843316022015-07-20T19:47:24.916+02:002015-07-20T19:47:24.916+02:00Ja ovakve kolace isto najvise volim tople, a sto s...Ja ovakve kolace isto najvise volim tople, a sto se tice breskvi, to je ono voce sto uvijek zalim kad prodje sezona, nekako mi se uvijek cini da ih nisam jela dovoljno :) Gordana - KuhinjskePrice.comhttps://www.blogger.com/profile/18078076407444181722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-68464517388225341082015-07-20T09:48:43.940+02:002015-07-20T09:48:43.940+02:00Hvala, Sneki ♥ Sve, sve, al breskve... ginem za nj...Hvala, Sneki ♥ Sve, sve, al breskve... ginem za njima! I stvarno mi je žao da ih ne jedem onako klot, al evo recepta za popularni kobler, čisto da promenim. A i zgodno je kad imaš viška bresaka da se ne vuku po frižideru, mada to kod mene ne biva... :)))Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5058975750683355580.post-76901253695737556542015-07-20T09:30:39.621+02:002015-07-20T09:30:39.621+02:00Eeee, danas mi je poslednja slika naaaaaaaj! Govor...Eeee, danas mi je poslednja slika naaaaaaaj! Govori više od reči... ;-)<br />Šalu na stranu, danas si napisala odu breskvama! One to zaslužuju, i ja ih obožavam!ukuhinjiiokonjehttps://www.blogger.com/profile/17531629413124160487noreply@blogger.com